Przetargi

Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Mochowie na rok szkolny 2024/2025

Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki działającej przy Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Mochowie. Szczegółowo przedmiot zamówienia został określony w formularzach asortymentowo – cenowych stanowiących załączniki do SWZ i obejmuje następujące części:

Część I – warzywa i owoce – klasa I, świeże, dojrzałe, sezonowe, czyste o charakterystycznej barwie i zapachu, w całości, nie przetworzone, odmiany wyłącznie jadalne, a nie pastewne warzywa, krajowe, a w sezonie jesienno-zimowym także importowane, bez oznak pleśnienia i gnicia, bez objawów zepsucia i jakichkolwiek chorób, bez uszkodzeń mechanicznych, bez uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, bez śladów przemrożeń. 
Część II – mięso wieprzowe, drobiowe i wędliny – świeże, niemrożone o barwie, zapachu, smaku i soczystości typowej dla danego gatunku mięsa, bez przebarwień. Wędliny produkowane z wysokiej klasy mięsa, o wysokich walorach sensorycznych, bez konserwantów, z wyjątkiem azotanów i azotynów.
Część III – pieczywo i wyroby ciastkarskie – wyroby świeże, produkowane z mąki o najwyższej jakości, niedopuszczalne środki konserwujące, skórka chrupiąca równomiernie zabarwiona do danego rodzaju pieczywa.
Część IV – przyprawy i drobne artykuły spożywcze, produkty rybne, warzywa i owoce mrożone, jaja – przyprawy dostępne w handlu w opakowaniach zamkniętych o rozmiarach dostosowanych do potrzeb placówek żywienia, przyprawy w postaci sproszkowanej lub wysuszonych owoców, przyprawy nie mogą zawierać glutaminianu sodu. Filet rybny bez skóry przechowywany w temperaturze -18C, przechowywany nie dłużej niż 6 msc. Jaja czyste, klas L.
Część V – produkty mleczarskie – świeże, otrzymane z mleka krowiego poddanego odpowiedniej obróbce, sterylizacji, pakowane szczelnie w opakowania zgodne z przyjętymi normami, bez konserwantów, bez dodatków sztucznych aromatów i barwników, substancji zagęszczających, regulatorów kwasowości, syropu glukozowo-fruktozowego

Oferty należy złożyć w terminie do dnia 09 sierpnia 2024 r. do godz. 08:30.
Otwarcie ofert rozpocznie się w dniu 09 sierpnia 2024 r. o godz. 09:00 w siedzibie Zamawiającego przy użyciu systemu teleinformatycznego na Platformie EZamowienia 

Identyfikator postępowania: ocds-148610-1e818c10-9d8d-4be0-b609-56db006db098

Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00437637/01

Strona internetowa prowadzonego postępowania: https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-1e818c10-9d8d-4be0-b609-56db006db098

Załączniki

Rejestr zmian

Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 30 lipca 2024 16:21
Dokument wprowadzony do BIP przez: Ewa Kopycińska
Ilość wyświetleń: 98
09 sierpnia 2024 14:07 (Ewa Kopycińska) - Dodanie załącznika [uniewaznienie_postepowania_artspozywcze.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)
30 lipca 2024 16:21 (Ewa Kopycińska) - Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)